PRIMICAO SE I DODIRIVAO ME POLNIM ORGANOM: Beograđanka istraumirana, spopao je manijak u autobusu na liniji 50! Opisala napad!
Foto: Zorana Jevtić

UŽAS

PRIMICAO SE I DODIRIVAO ME POLNIM ORGANOM: Beograđanka istraumirana, spopao je manijak u autobusu na liniji 50! Opisala napad!

Beograd -

Jedna Beograđanka doživela je veliku neprijatnost u autobusu na liniji broj 50!

Nju je, kako ona tvrdi, seksualno uznemiravao jedan momak.

- U 50-ici mi je neki dečko prišao i jako nepristojno mi prilazio što bliže i dodirivao me svojim polnim organom. Samo želim da ljudi, deca, žene, bilo ko, ko je u takvoj situaciji ne ćuti kao ja što sam uradila. Bio je tamniji, crne kose i brade i nizak je - upozorila je ona.

autobus, manijak
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Njena poruka objavljena je na storiju Instagram profila "Serbialive Beograd".

Nažalost, ovo nije prvi put da neka devojka doživi sekualno uznemiravanje u gradskom prevozu. Jedna Beograđanka doživela je veliku neprijatnost u autobusu broj 33, kada je izvesni mladić spopadao, pipkao i hvatao za grudi, a niko od putnika joj nije pomogao!

Krajem 2022. godine N.N. muškarac polno je uznemiravao dve maloletne ženske osobe na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u smeru pravcu ka naselju Kotež. Putnici su, kako se navodi na društvenoj mreži Tik Tok, reagovali i savladali manijaka i pozvali policiju.

Bonus video:

15:46

PODACI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA! Posle akcije Armagedon pojavila se činjenica koja još VIŠE ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track