"IZAŠAO SAM IZ KOLA DA BACIM SMEĆE, A ONDA JE AUTOMOBIL KRENUO!" Beograđanin doživeo dramu, policija rešila sve za 10 minuta!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

brza reakcija mup

"IZAŠAO SAM IZ KOLA DA BACIM SMEĆE, A ONDA JE AUTOMOBIL KRENUO!" Beograđanin doživeo dramu, policija rešila sve za 10 minuta!

Beograd -

Jedan čovek iz Beograda je ostavio upaljen automobil, izašao je pored da baci smeće, a onda mu je lopov brzinom svetlosti ukrao automobil!

On je svoje iskustvo podelio sa korisnicima društvenih mreža, a pohvalio je i MUP na brzoj reakciji i pronalaženju kradljivca.

- Moram ovim putem da pohvalim rad MUP-a i ukažem na to što se desilo danas u jutarnjim časovima i time skrenem pažnju ljudima, jer većina nas ima ovakvu naviku - napisao je ovaj vozač iz Beograda.

lopov, automobil, policija
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Njegova poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

- Oko 6 časova na Medakoviću bio sam parkiran na parkingu, posle vožnje autoputem, stao sam tu da sačekam prijatelja koga sam trebao da odvezem na posao. Automobil je ostavljen da radi u mestu, a ja sam iz gepeka izvadio smeće, osvrnuo se, nije bilo nikoga, udaljio se svega 5-6 metara da bacim smeće, kada je kao iz vedra neba, auto krenuo, lopov je izgleda bio u blizini u šiblju i iskoristio svega nekoliko sekundi da ukrade automobil - naveo je on.

Dodao je da su pripadnici MUP kranje profesionalno obavili posao i za svega 10 minuta pronašli i zaustavili vozilo i uhapsili lopova na Starom gradu.

- Sve pohvale za brzinu reagovanja. Ovim putem bih da apelujem na sve vozače, ne ostavljate auto da radi ni metar od sebe jer ovako nešto može da se desi. Takođe, pozovite policiju istog momenta, kako bi potraga bila efikasna - zaključio je on.

Bonus video:

01:43

ŠOK IZJAVA: U Beogradu se dnevno desi ČAK 3 PROVALE! Iz odseka za suzbijanje krađa savetuju: Obratite pažnju na OVO kada putujete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track