Žena povređena u nasilništvu
Foto: Tanjug

Hitna pomoć

Žena povređena u nasilništvu

Beograd -
Zadobila je povredu istezanje ramena i ogrebotinu na čelu i prevezena je u KBC Zemun,

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodio samo jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, dok je jedna osoba zadobila povrede u nasilništvu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Prvomajskoj ulici 37 sinoć oko 20 časova ženska osoba je prilikom nasilništva zadobila povredu istezanje ramena i ogrebotinu na čelu i prevezena je u KBC Zemun, rekla je Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19.40 časova na uglu ulica Poručnika Spasića i Mašare i Vodovodske, muškarac star oko 60 godina zadobio je povredu skočnog zgloba i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 242 intervencije, od kojih 71 na javnom mestu, precizirala je Macura. Prema njenim rečima, pomoć lekara je od hroničnih bolesnika bila potrebna astmatičarima, osobama sa hipertenzijom i malignitetima.Macura je savetovala srčanim bolesnicima da vode računa o zdravlju i da nose sa sobom nitroglicerin i dodala da je potrebno adekvatno se i slojevito oblačiti, uzimati tečnost i imati bočicu sa vodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track