General Diković na štandu Odbrane
Foto: Mors

Sajam knjiga

General Diković na štandu Odbrane

Beograd -
Na sajmu knjiga biće okončana akcija "Mesec knjige", a 28. oktobra u 15 sati biće izvučeni dobitnici nagrada, kupci izdanja "Odbrane" koji su učestvovali u nagradnoj igri

BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Nikolić posetili su danas štand Medija centra "Odbrana" na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.Diković i Nikolić razgovarali su sa organizatorima štanda "Odbrane" o ponuđenim izdanjima i interesovanjima sajamskih posetilaca, a zadržali su se i na štandu Službenog glasnika.Medija centar "Odbrana" na štandu u Hali 1 ponudio je posetiocima sajma svoju izdavačku produkciju i oko 20 novih naslova, od kojih će na toj manifestaciji predstaviti sedam.

Deo štanda "Odbrane" specijalno je uređen i za promociju jubileja 100 godina srpskog vojnog vazduhoplovstva.Predstavljanje izdanja Medija centra "Odbrana" organizovano je svakodnevno do 27. oktobra u 17.00, a na promociji učestvuju i autori i recenzenti knjiga.

Na sajmu knjiga biće okončana akcija "Mesec knjige", a 28. oktobra u 15 sati biće izvučeni dobitnici nagrada, kupci izdanja "Odbrane" koji su učestvovali u nagradnoj igri.

Akcija "Mesec knjige" organizovana je od 1. do 28. oktobra, u prodavnici "Vojna knjiga" u Domu Vojske Srbije i na štandu Medija centra "Odbrana".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track