Primetno prisustvo policije, saobraćaj se odvija normalno
Foto: KURIR

Novi Beograd

Primetno prisustvo policije, saobraćaj se odvija normalno

Beograd -
U Bulevaru Mihajla Pupina i okolnim ulicama saobraćaj se odvija normalno

BEOGRAD - Na Novom Beogradu u okolini Palate Srbija gde se popodne sastaju američka državna sekretarka Hilari Klinton i visoka predstavnica EU Ketrin Ešton sa zvaničnicima Srbije, primetno je pojačano prisustvo policije.

U Bulevaru Mihajla Pupina i okolnim ulicama saobraćaj se odvija normalno. Za razgovore u Palati Srbija koji treba da počnu oko 16 sati akreditovane su brojne novinarske ekipe koje su u zgradu na Novom Beogradu ušsle sat i po pre planiranog početka sastanka.

Posetu visokih zvaničnica SAD i EU Beogradu obezbeđuje oko 4.000 policajaca. Hilari Klinton i Ketrin Ešton u Beogard dolaze iz Sarajeva, a posle razgovora sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i premijerom Ivicom Dačićem večeras odlaze za Prištinu.

Kako saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj, a na osnovu informacija iz policije, tokom dana u popodnevnim časovima na Novom Beogradu i auto-putu dolaziće do kraćih prekida saobraćaja u trajanju od pet do petnaest minuta, te se apeluje na vozače automobila da poštuju uputstva Saobraćajne policije.

Iz ovog sekretarijata mole građane da, zbog posete Hilari Klinton, državne sekretarke SAD, i Ketrin Ešton, visoke predstavnice EU Beogradu, tokom današnjeg dana budu strpljivi i uzdržani u trenucima kada policija na kratko zaustavi saobraćaj.

Sve službe koje rade na organizaciji današnjeg događaja uložiće napor da poseta visoke delegacije protekne uz što manje zastoja u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja