Svi glavni putevi prohodni

Putevi prvog prioriteta

Svi glavni putevi prohodni

Beograd -
Na području Beograda tokom noći na čišćenju snega angažovano je 120 vozila i na regionalnim putevima 22

BEOGRAD - Sve glavne saobraćajnice u Beogradu, odnosno putevi prvog prioriteta, očišćeni su od snega i prohodni, izjavio je jutros operativni rukovodilac Zimske službe "Beograd puta" Zoran Jović.

Saobraćaj se obavlja normalno i samo u nekim delovima grada usporeno i svi jutarnji polasci vozila javnog prevoza su obavljeni na vreme, rekao je Jović.

Na području Beograda tokom noći na čišćenju snega angažovano je 120 vozila i na regionalnim putevima 22, rekao je Jović.

Na regionalnim putevima je korišćena mešavina kamenog agregata i soli, a na gradskim saobraćajnicama so.Jović je najavio da će danas biti nastavljen rad na čišćenju snega sa ulica prvog prioriteta, pre svega, u Novom Beogradu gde još zbog širine bulevara ima snega na kolovozu.

On je najavio i da će biti nastavljen i rad na čišćenju ulica drugog prioriteta.Jović je rekao da se, prema najavi meteorologa, ne očekuju padavine tokom dana, već tek tokom noći i da su u "Beograd putu" spremni ponovo da intervenišu u skladu s vremenskim prilikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track