Januarske dopune bus plusa za zaposlene od sutra

Januarske dopune bus plusa za zaposlene od sutra

Beograd -
Za vreme novogodišnjih praznika mesta na kojima građani mogu da izvade nove personalizovane bus plus kartice radiće u izmenjenom režimu

BEOGRAD - Dopuna personalizovanih "bus plus" kartica za zaposlene počeće od sutra na kioscima Štampe, Future plus, u Korner šopovima i drugim maloprodajnim objektima, saopštavaju iz Bus plus sistema.Za vreme novogodišnjih praznika mesta na kojima građani mogu da izvade nove personalizovane bus plus kartice radiće u izmenjenom režimu.

Tako će prodajna mesta GSP-a u Skenderbegovoj ulici, Deligradskoj i na Trgu republike u ponedeljak, 31. decembra, raditi skraćeno do 12 časova, i biće zatvorena 1. i 2. januara. Prodajna mesta na stanicama "Laste" i "Lastre" u ponedeljak, 31. decembra, radiće od 6 do 19.30 časova, utorak će biti neradan, a u sredu, 2. januara, putnici mogu izvaditi nove vozne legitimacije od 8 do 16 časova.

Prodajna mesta u poslovnicama Telekoma i Tempo super marketima u ponedeljak, 31. decembra, radiće od 9 do 18 časova, i neće raditi 1. i 2. januara. Služba Bus plusa u Beograđanki (Masarikova 5) u subotu i nedelju, 29. i 30. decembra, radiće produženo do 19 sati, a u ponedeljak, 31. decembra, od 9 do 16 časova. Neradni dani biće utorak i sreda, 1. i 2. januar.

Za ostale informacije građani se mogu obratiti Korisničkom servisu "Bus plusa" na 011/7155-155 i posetiti veb-sajt www.busplus.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track