Novogodišnji popusti u Biblioteci grada Beograda

Iskoristite akciju

Novogodišnji popusti u Biblioteci grada Beograda

Beograd -
Biblioteka grada Beograda u Knez Mihailovoj 56 predstojećeg vikenda radiće od 8 do 14 sati i svi zainteresovani moći će da se učlane sa 50 odsto popusta

BEOGRAD - Biblioteka grada Beograda se ove godine uključila u program Beogradskog novogodišnjeg vikenda čiji je organizator BELEF.U okviru tog programa za subotu, 29. decembar, najavljen je koncert u Pozajmnom odeljenju gradske biblioteke na kome će nastupiti učenici muzičke škole "Vojislav Vučković".

Dan kasnije, u okviru "Bulevara muzike", takođe u organizaciji BELEF-a, koncert će održati đaci muzičke škole "Kosta Manojlović".

Biblioteka grada Beograda u Knez Mihailovoj 56 predstojećeg vikenda radiće od 8 do 14 sati i svi zainteresovani moći će da se učlane sa 50 odsto popusta.

Dečje odeljenje "Neven" i "Čika Jova Zmaj" radiće u subotu, 29. decembra, od 8 do 14 sati, najavila je biblioteka.Biblioteka grada Beograda za ovu priliku je pripremila i vaučere za sve koji imaju želju da obraduju svoje najdraže.

Vaučeri omogućavaju besplatno učlanjenje u biblioteku. Tokom novogodišnje akcije vaučeri mogu da se kupe sa popustom od 50 odsto u dečjim odeljenjima i u Knez Mihailovoj 56.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track