Trudnici povređen stomak u udesu

Hitna pomoć

Trudnici povređen stomak u udesu

Beograd -
Sudar se dogodio na uglu ulica Vojislava Ilića i Braće Jerkovića, a trudnica je odmah je prevezena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

BEOGRAD - Tokom noći u glavnom gradu dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno devet osoba, među kojima troje deca i jedna trudnica, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Sinoć je u sudaru dva autmobila na uglu ulica Vojislava Ilića i Braće Jerkovića povređena jedna trudnica.

"Ona je zadobila povredu stomaka i odmah je prevezena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. U nesreći je povredu glave zadobio vozač drugog autmobila koji je učestovovao u nezgodi", rekla je portparolka Hitne službe Nada Macura.

Ona je dodala da je oko četiri sata ujutro u centru grada, na uglu ulica Birčaninove i Kneža Miloša u sudaru dva autmobila povređeno je pet osoba, od kojih su dvoje dece, starih 12 i 15 godina.

U beogradskom naselju Bečmen sinoć oko 22 časa povređeno je još jedno dete, četrnaestogodišnjak, kojeg je udario autmobil.

"Nažalost, prošle i ove nedelje imamo jako puno dece koja su povređena u saobraćanim nesrećama", dodala je Macura.

Ekipe Hitne pomoći imali su noćas ukupno 114 intervencija, od toga 14 na javnom mestu. Pomoć su najviše tražili hipertoničari, ali i osobe sa simptomima gripa koje su se žalile na visoku temeraturu, dijareju i otežano disanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track