Opšta tuča u centru Beograda paralizovala saobraćaj

Sevale pesnice

Opšta tuča u centru Beograda paralizovala saobraćaj

Beograd -
Do sukoba u Ruzveltovoj kod broja 20, došlo je oko 05.40 časova, a na lice mesta su odmah izašli pripadnici interventne brigade policije

BEOGRAD - Zbog opšte tuče koja je izbila u Ruzveltovoj ulici došlo je do zastoja na linijama 3 i 12. Na lice mesta su odmah izašli pripadnici interventne brigade policije, nakon čega je saobraćaj normalizovan.Do sukoba u Ruzveltovoj kod broja 20, došlo je oko 05.40 časova izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković i dodao da je zastoj u saobraćaju otklonjen u 06.25 časova.

Tri nepoznate osobe pretukle su Vladimira R. jutros u Beogradu, zbog čega je došlo do 15-minutnog zastoja u tramvajskom saobraćaju.

"Kada je policija došla, oni su se razišli. Prema našim saznanjima jednu osobu pretukle su tri nepoznate osobe", rekli su u MUP i dodali da je saobraćaj u tom delu grada bio na kratko prekinut pošto su napadači ostavili svoj automobil na tramvajskim šinama.

"Lekari su konstatovali više povreda na glavi koje je zadobio u tuči. On je primljen na Odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra", kazala je Macura."Zastoj je nastao zbog opšte tuče, a na lice mesta su došli pripadnici interventne brigade", izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Nebojša Nikolovski.

Tuča je izbila ispred lokala brze hrane, a jedan od učesnika tuče je zbog težih povreda prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track