4 povređena u udesu na Zelenom vencu

Hitna pomoć

4 povređena u udesu na Zelenom vencu

Beograd -
Maturske svečanosti i koncert su protekli relativno mirno, bilo je alkoholisanosti i tuča, ali bez većih posledica

BEOGRAD - U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima je povređeno ukupno sedam ljudi, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Najviše poveđenih bilo je u nezgodi na Zelenom vencu, gde je četvorici muškaraca povređena glava, neki su imali i povrede leđa i kolena, a svi su prebačeni u Urgentni centar.

Na skretanju sa Obrenovačkog puta prema Železniku, povređen je muškarac kojem je ugruvana glava i kuk, ali je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, zbog mogućnosti da postoje unutrašnja krvarenja.

Na uglu Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, devojci je povređena glava i kičma i prevezena je u Urgentni centar, dok je mlađi čovek, koji je u nezgodi na uglu Kruševačke i Kolašinske povredio vrat, primio samo prvu pomoć na licu mesta, a dalju odbio.

Ekipe Hitne pomoći su tokom protekle noći interevenisale ukupno 104 puta, od kojih 28 na javnom mestu. Maturske svečanosti i koncert su protekli relativno mirno, bilo je alkoholisanosti i tuča, ali bez većih posledica. Od bolesnika najviše poziva stizalo je od onih sa hipertenzijom i astmom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track