Uskoro pada vlast i u opštini Čukarica?
Foto: Fonet

Pucaju koalicije DS i SPS

Uskoro pada vlast i u opštini Čukarica?

Beograd -
Naprednjaci su ponudili DSS da uđu u vlast u Zemunu ako DSS na Čukarici raskine koaliciju sa „žutima“ i formira vlast s naprednjacima

BEOGRAD - Čeka se odluka DSS.Prvi test koji će pokazati da li će DS i gradonačelnik Dragan Đilas opstati na vlasti u Beogradu mogao bi biti danas u opštini Čukarica, gde bi kormilo trebalo da preuzmu naprednjaci uz podršku Demokratske stranke Srbije.Do prekomponovanja bi, kako tvrdi izvor Kurira, lako moglo da dođe ukoliko se o tome dogovore SNS i DSS, koji bi trebalo da prelomi. Pored njih, naprednjacima na Čukarici podršku bi mogao da pruži i opštinski odbor LDP, kao i neki odbornici SPS, ali i DS!

- Naprednjaci su ponudili DSS da uđu u vlast u Zemunu ako DSS na Čukarici raskine koaliciju sa „žutima“ i formira vlast s naprednjacima. Grupica koja vodi čukarički DSS je na svoju ruku to odbila i još se sprdala na račun naprednjaka, zbog čega su u odboru DSS u Zemunu pobesneli - ispričao je naš izvor iz DSS.Većinu u opštini čine DS, DSS i koalicija oko SPS. (M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track