PAŽNJA: Počinje asfaltiranje u Radničkoj i Despota Stefana, očekuju se gužve!
Foto: Beoinfo

Usko grlo u Beogradu

PAŽNJA: Počinje asfaltiranje u Radničkoj i Despota Stefana, očekuju se gužve!

Beograd -
Od petka uveče do ponedeljka rano ujutro zbog radova na asfaltiranju na petlji Radnička i u Bulevaru Despota Stefana doći će do izmena u linijama gradskog prevoza i delimično će biti prohodne za vozače, pa se očekuju velike gužve

BEOGRAD - Tokom radova na asfaltiranju južnog dela Radničke ulice, koje izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, od večeras u 22 časa do ponedeljka, 2. septembra, u 4 časa menja se postojeći režim rada linija javnog prevoza.

Vozila na svim linijama javnog prevoza koja saobraćaju Radničkom ulicom kretaće se u smeru ka Banovom brdu saobraćajnicom na parkingu pored Beogradskog sajma, novoprojektovanom rampom 6A i kružnim prstenom, rampom 1A i rampom 4 do Radničke ulice i dalje redovnim trasama. U smeru ka centru grada će saobraćati delom kolovoza namenjenom u redovnom režimu za saobraćaj prema Obrenovcu, u kome će koristiti krajnju levu traku, posmatrano u smeru prema perifernim terminusima, a u svoju kolovoznu traku se vraća nakon devijacije 6. Vozila sa linije javnog prevoza 85 u oba smera kreću se svojom redovnom trasom.

Od subote, 31. avgusta, na redovne trase vraćaju se tramvaji 3, 12 i 13, a ukidaju se linije 3A i 12A.

Takođe radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u Bulevaru despota Stefana na delu od Cvijićeve do Ulice Jovana Avakumovića trajaće od petka 30. avgusta, od 22 časa do ponedeljka 2. septembra do 5 časova ujutro.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene dve desne saobraćajne trake Bulevara despota Stefana (saobraćajne trake uz parnu stranu Bulevara, kojima se u redovnom režimu odvija saobraćaj ka Pančevačkom mostu), posmatrano iz pravca centra grada ka Pančevačkom mostu. Vozila koja se kreću Bulevarom despota Stefana iz pravca centra grada, nakon raskrsnice sa Cvijićevom ulicom, kretaće se dvema saobraćajnim trakama Bulevara despota Stefana, kojima se u redovnom režimu kreću vozila iz suprotnog smera, i u ovoj fazi radova deo Bulevara despota Stefana, u smeru od Cvijićeve ulice do Ulice Jovana Avakumovića, biće jednosmeran.

Vozila sa linije 16, 23, 27E, 32E, 35, 43, 95 i 96 će u smeru ka Trgu republike, na delu od raskrsnice ulica Bulevar despota Stefana – Jovana Avakumovića do raskrsnice ulica Bulevar despota Stefana – Cvijićeva, ići će sledećim ulicama: Jovana Avakumovića, Poenkareovom i Cvijićevom. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Linija broj 58 menja trasu u smeru ka centru grada. Vozila sa ove linije će u oba smera saobraćati Poenkareovom i Cvijićevom ulicom. U okviru ove faze, vozila sa linija broj 33 i 48 će saobraćati u redovnom režimu. Biće ukinuto stajalište „Cvijićeva”, smer ka Pančevačkom mostu.Trasa noćnih linija za vreme radova u Bulevaru despota Stefana:

Linije broj 96N i 101N će u smeru ka Trgu republike, na delu od raskrsnice ulica Bulevar despota Stefana – Jovana Avakumovića do raskrsnice ulica Bulevar despota Stefana – Cvijićeva, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Jovana Avakumovića, Poenkareovom i Cvijićevom. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track