NOĆ U BEOGRADU: Tromesečni dečak lakše povređen u saobraćajnom udesu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Tromesečni dečak lakše povređen u saobraćajnom udesu

Beograd -
Dečak star oko tri meseca je u udesu, zadobio lakšu povredu, istegnuće vrata na uglu ulica Gočke i Krajiške, a prevezen je u Institut za majku i dete, rekla je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, među kojima i dečak star oko tri meseca, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dečak star oko tri meseca je u udesu, koji se dogodio oko 19 časova na uglu ulica Gočke i Krajiške, zadobio lakšu povredu, istegnuće vrata, a prevezen je u Institut za majku i dete, rekla je Macura.

Dve osobe stare 18 godina povređene su u udesu oko 22.55 časova na Pupinovom mostu kod skretanja za Borču, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka je zadobila istegnuće vrata, a mladić povredu ramena, kazala je Macura i dodala da su prevezeni u KBC Zemun.

Mladić star 23 godine je u udesu oko 23 časa u Vojvođanskoj ulici na staroj Bežaniji zadobio povredu grudnog koša, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je Macura.

Muškarac star oko 36 godina je u udesu oko 22.55 časova u Prizrenskoj ulici prilikom pada sa motora zadobio rasekotinu potkolenice, a prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 13 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 236 intervencija od kojih 55 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje doručka, provetravanje prostorija, šetnje i oprez u saobraćaju i na kupalištima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja