SPEKTAKL: Prestonica će za Novu godinu sijati kao nikad do sada, evo ko će pevati!
Foto: Fonet

Doček Nove godine u Beogradu

SPEKTAKL: Prestonica će za Novu godinu sijati kao nikad do sada, evo ko će pevati!

Beograd -

Nikada do sada nije se desilo da Beograd ima toliko događaja i toliko izvođača koliko smo spremili za doček 2017. godine

Beograd će na ispraćaju 2016. godine biti najosvetljeniji grad u ovom delu Evrope, dok će za doček Nove godine biti centar svih dešavanja, najavio je gradonačelnik Siniša Mali.

- Nikada do sada nije se desilo da Beograd ima toliko događaja i toliko izvođača koliko smo spremili za doček 2017. Sve regionalne zvezde biće u Beogradu, poput Bajage i instruktora, Ace Lukasa, Plavog orkestra, Tropiko benda, Saše Kovačevića, ali i još nekoliko zvezda koje za sada nećemo otkriti. Napravićemo sjajnu atmosferu i sve to radimo zajedno s Vladom jer nam je cilj da što veći broj turista dođe u Srbiju - rekao je Mali.On je dodao da će za Novu godinu biti organizovan najveći vatromet do sada i pozvao sve građane iz regiona da posete prestonicu.Gradonačelnik je izjavio da će novogodišnje osvetljenje u trajanju od 90 dana Grad koštati oko dva miliona dinara.

- Po pitanju osvetljenja, potrudili smo se da Beograd zablista kao nikad dosad. Pre nekoliko godina novogodišnje osvetljenje bilo je postavljeno na 24 lokacije, a sada će biti na 50 - rekao je Mali.J. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track