IMA SE MOŽE SE: Doček na brodu košta kao stan!
Foto: Beta

Za najluđu noć daju bogatstvo

IMA SE MOŽE SE: Doček na brodu košta kao stan!

Društvo -
Novu godinu moguće dočekati za samo nekoliko stotina evra u većini evropskih prestonica, a najskuplje je krstarenje od Floride i Portorika do Sent Martina i Sent Tomasa od astronomskih 30.000 evra

BEOGRAD - Izbor je na vama...Sve više ljudi ima želju da otputuje negde na doček Nove godine. Zato zaposleni u turističkim agencijama ovih dana imaju pune ruke posla, a ko nije odlučio gde će dočekati 2014, ne mora da brine, još nije kasno jer ponude ima. Zavisi samo od toga koliko je ko spreman da izdvoji novca.PaprenoKo nema novca i mogućnosti da otputuje na neku egzotičnu destinaciju, može da ode u Berlin, Budimpeštu, Krakov ili Beč. Ove gradove moguće je posetiti za stotinak evra, a u cenu su uračunati i smeštaj i prevoz i doručak. Ko ima malo dublji džep, sebe možete častiti krstarenjem za neverovatnih 30.000 evra. Nije šala! Jedna od najskupljih ponuda turističke agencije „CFC Krstarenja“ jeste baš ova - krstarenje koje obuhvata obilazak Floride, Portorika, Sent Martina i Sent Tomasa.- U pitanju je apartman na brodu, a ne obična soba. Ovo je nešto najluksuznije što jedan brod može da ponudi. Reč je o najnovijem kruzeru, koji plovi tek od prošle godine. Aranžman traje sedam dana i usluga je vrhunska - kažu u ovoj turističkoj agenciji koja u ponudi ima isključivo krstarenja i dodaju da za najskuplju ponudu još nema zainteresovanih. Ako ne želite da Novu godinu dočekate na brodu, a ipak biste da nekud otputujete, agencija „Manga trip“ nudi nekoliko veoma povoljnih aranžmana.Za svačiji džep- U Budimpeštu se može otputovati na četiri dana za samo 70 evra, dok šest dana u Berlinu košta 150 evra. U ponudi nam je i Pariz, osam dana za 220 evra. Prodaja ovih aranžmana je u stalnom porastu, sada već imamo preko 1.200 prijavljenih. Najtraženiji su Krakov i Berlin, gde idu uglavnom mladi, i Pariz za mlađe i parove srednjih godina - ističu u agenciji „Manga trip“. Jedna od najzanimljivijih ponuda za doček definitivno je odlazak u „domovinu“ Deda Mraza. „Flaj flaj“ agencija nudi doček Nove godine u Laponiji, a cena ovog putovanja je 1.470 evra za pet noćenja.

BeogradKO VOLI, NEK IZVOLIKao i svake godine, ponuda za proslavu Nove godine u Beogradu ima mnogo. Ko želi tradicionalni doček uz tamburaše i domaću kuhinju, tu su dobro poznate beogradske kafane, gde se za 50 evra dobija kompletna uslugu. Sa druge strane, u ponudi su i klubovi i splavovi, ali su cene šarolike. Jedna od zanimljivijih ali i najskupljih je definitivno ponuda kluba „Koloseum“, gde doček košta 1.000 evra plus 32 evra za kartu po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track