VOZAČI, OPREZ: Posle podne nepogode sa gradom!
Foto: Reuter

Kratkotrajno nevreme

VOZAČI, OPREZ: Posle podne nepogode sa gradom!

Društvo -
Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su oko 30 minuta

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji od jutros se odvija bez većih problema, ali se posle podne mestimično očekuju kratkotrajne nepogode sa gradom, pa se vozačima savetuje povećana opreznost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su oko 30 minuta.

Više drumova je zatvoreno za saobraćaj ili je režim saobraćaja na njima izmenjen. Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen. Zbog radova na obilaznici oko Beograda, deonica Ostružnica - Bubanj potok, saobraćaj je usporen u zoni petlje Orlovača.

Očekuje se da će radovi trajati do 6. jula ove godine. Zbog radova je obustavljen saobraćaj na pravcu Breograd - Novi Sad, u zoni petlje Batajnica. Zbog izgradnje nove petlje i nadvožnjaka iznad zrenjaninskog puta na delu Borča-Kovilovo, od 29. juna uvedena je zabrana vozilima čija visina prelazi 4,2 m, a širina 3,3 m na državnom putu IB reda 13. Takva vozila se usmeravaju na obilazni državni put IB reda 131 Čenta - Opovo - Jabuka- Pančevo. Na regionalnom putu R-256, deonica Turija-Golubac, kod manastira Tumane aktivirano je klizište i oštećena je jedna saobraćajna traka.

Saobraćaj se do daljeg obavlja naizmeničnim propuštanjem vozila. Na tri deonice auto-puta E-75 između Vladičinog Hana i Vranja, saobraćaj se zbog radova obavlja zaobilaznim putevima. Radovi će trajati do 15. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track