Lončar: Bratu premijera Vučića pola sata nije ukazana medicinska pomoć
Foto: Dragana Udovičić

Na 5 minuta od bolnice

Lončar: Bratu premijera Vučića pola sata nije ukazana medicinska pomoć

Društvo -
Da je to neko drugi u pitanju, ne znam šta bi se desilo! Pošto je to brat premijera Vučića - OK, on sve može da istrpi, kaže ministar zdravlja komentarišući povrede koje je zadobio na Paradi ponosa

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije, Zlatibor Lončar izjavio je danas da je krajnje zabrinjavajuće to što bratu premijera Srbije, Andreju Vučiću pošto je zadobio povrede tokom održavanja Parade ponosa u Beogradu, pola sata nije ukazana medicinska pomoć, iako su povrede ozbiljne.

"To su ozbiljne povrede. To su i rasekotine, tragovini nagnječenja, kontuzije. To su ozbiljne povrede", rekao je Lončar. "Ako ljudi krvare, presavijaju se od bolova, šta da je povređen neki unutrašnji organ, šta da su imali unutrašnje krvarenje i da stoje pola sata, a na pet minuta odatle je bolnica?", kazao je Lončar i dodao da je to nedopustivo.

"Da je to neko drugi u pitanju, ne znam šta bi se desilo! Pošto je to brat premijera Vučića - OK, on sve može da istrpi. Ovde su iscrpljena sva sredstva da ova država krene u jednom pravcu (postane pravna država)", kazao je Lončar. Dodao je da to čine neki od tajkuna koji ne mogu nikako da naude Aleksandru Vučiću.

(Beta/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track