POKLON ZA ČITAOCE KURIRA: Slatko za vrele dane

Novi Kuvar - Fino a jeftino

POKLON ZA ČITAOCE KURIRA: Slatko za vrele dane

Društvo -
Mali trikovi će kuvarima-početnicima pomoći da kuvano meso bude ukusnije, da lakše iseckaju peršun ili da lako očiste tvrdo kuvana jaja

Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka.

Nedeljni meni sa jelima koja neće preći sumu od 500 dinara za četvoročlanu porodicu u ovom broju predlaže Vladimir Maksimović, kuvar restorana "Gaj", a pevačica Viki Miljković podelila je sa čitaocima recept za "opanak", njen specijalitet koji priprema dragim gostima i otkriva ko joj je pomogao da napravi prve korake u kuhinji.

Mali trikovi će kuvarima-početnicima pomoći da kuvano meso bude ukusnije, da lakše iseckaju peršun ili da lako očiste tvrdo kuvana jaja.

Priča o aromatizovanom vinu, bermetu, odvešće vas u vojvođansku ravnicu, a zemlja koju smo "posetili" u Kuvaru ovog četvrtka je Engleska.

I ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu.

Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track