Stefanović obišao policijsku upravu u Požarevcu
Foto: Mup

Dobri rezultati

Stefanović obišao policijsku upravu u Požarevcu

Društvo -
Ministar je istakao da je veoma važno da građani imaju više poverenja u policiju, kao i da će ti policajci iskreno i odgovorno postupati po njihovim prijavama

POŽAREVAC - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku upravu u Požarevcu i tom prilikom rekao da ova uprava beleži dobre rezultate i da je to podstrek za još bolji rad.

„Do kraja godine očekujem još bolje rezultate, značajnije suzbijanje kriminala i da pokažemo da policija u zajednici nije nešto što se samo piše na papiru, da nije samo pojam koji treba neko da izgovori, već prilika da policajci budu više sa građanima“, naglasio je Stefanović.

Ministar je istakao da je veoma važno da građani imaju više poverenja u policiju, kao i da će ti policajci iskreno i odgovorno postupati po njihovim prijavama.

„Verujem da ova Policijska uprava u narednih šest meseci, do godinu dana, to može da ostvari“, poručio je Stefanović.

Ministar je izrazio zadovoljstvo stanjem koje je zatekao i rekao da planira obimniju posetu, koja će obuhvatiti sve policijske stanice na teritoriji ove Policijske uprave i da će tada razgovarati o pupunjavanju policijskog kadra i poboljšanju uslova rada.

„Bezbednosna situacija je stabilna, nema značajnijeg ugrožavanja javnog reda i mira, niti bilo kakvih ozbiljnijih pretnji organizovanih kriminalnih grupa niti bilo kakvih drugih pretnji koje bi trebale da uznemire građane“, istakao je Stefanović.

Ministar Stefanović održao je kolegijum u Policijskoj upravi u Požarevcu, kojem su prisustvovali direktor policije Milorad Veljović, savetnica ministra Tanja Santrač, načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić, načelnik Uprave policije Zoran Alimpić i načelnik PU Požarevac Saša Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track