GLUPA GREŠKA TEHNIČARA?! Loto nije namešten! U pitanju su greška i slučajnost!

Niko nije kriv

GLUPA GREŠKA TEHNIČARA?! Loto nije namešten! U pitanju su greška i slučajnost!

Društvo -
Ceo događaj je zapravo splet okolnosti jer je najpre tehničar napravio grešku i upisao na ekran pogrešan broj, a zatim se dogodila "neverovatna slučajnost" da baš taj broj odmah potom bude izvučen iz bubnja

Istraga o "Loto" skandalu je pri kraju, ali inspektori kriminalističke policije nisu pronašli konkretne dokaze o tome kako je neko pokušao da namesti izvlačenje dobitne kombinacije, nezvanično saznaje Kurir.

Ceo događaj je zapravo splet okolnosti jer je najpre tehničar napravio grešku i upisao na ekran pogrešan broj, a zatim se dogodila "neverovatna slučajnost" da baš taj broj odmah potom bude izvučen iz bubnja!

"Verujemo da će nam malo ko verovati, ali nema nijednog dokaza da je bilo nameštaljke. Sve ljude smo saslušali, svu opremu i loptice smo pregledali i ništa nismo otkrili! U pitanju je glupa greška tehničara koji je bio zadužen za grafiku i potom neverovatna slučajnost koja je samo dodatno unela sumnju - priča izvor iz istrage.

Kako istraga zvanično još nije završena, niko zvanično nije želeo da komentariše ova saznanja. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je istraga pri kraju.

"Najveći deo posla smo završili. Preostala su još neka forenzička ispitivanja koja bi trebalo da završimo do utorka ili srede. Posle toga ćemo rezultate predati Višem tužilaštvu u Beogradu i time će posao policije biti završen. Onda sve ostaje na pravosudnim organima - poručio je Stefanović.

Da podsetimo, tokom 59. kola igre na sreću "Loto" prošlog utorka, na ekranu je bio ispisan broj 21 pre nego što je izvučen iz bubnja. Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović je iz moralnih razloga dao ostavku, a zvanični izveštaj o celom događaju biće gotov danas ili sutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track