Najnovije vesti

Vučić o emisiji na N1: Odgovoriću im radom, to ih nervira
Foto: Tanjug Tanja Valič

Premijer u Novom Pazaru

Vučić o emisiji na N1: Odgovoriću im radom, to ih nervira

Društvo
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući emisiju "Mediji u Srbiji: Hronika propadanja", emitovanu sinoć na TV N1, rekao da je u njoj primetio patološku mržnju lične prirode, na koju će da odgovori svojim radom.

Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta, i usmerevali mržžnju prema jednoj porodici, koristeći se pri tom parama građana Srbije.

"Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kazu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo", podvukao je Vučić.

"Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kazu našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja koja će tek da bude veoma uspešna", podvukao je Vučić.

"Nemam šta da im odgovorim. To najbolje govori o slobodama u našoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Srbiju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih", rekao je Vučić.

S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka autoputa od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti novih 23 kilometra na istočnom kraku autoputa.

"Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21, odsto pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržnje. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije", istakao je Vučić.

"Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli", nagasio je Vučić. Poslednja epizoda serijala novinara Slaviše Lekića - “Mediji u Srbiji: Hronika propadanja” - biće emitovana večeras na televiziji N1 u 22 sata.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...