ZUBATO SUNCE: Od danas pad temperature
Foto: Profimedija

Vremenska prognoza

ZUBATO SUNCE: Od danas pad temperature

Društvo -
U Srbiji će biti promenljivo oblačno i malo hladnije vreme, mestimično sa kratkotrajnom kišom, na višim planinama sa snegom, a najviša temperatura biće do 11 stepeni Celzijusa.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, promenljiv, a najniža temperatura biće od nule do pet stepeni.

U Beogradu će takođe biti promenljivo oblačno i još malo hladnije, moguća je kratkotrajna kiša. Vetar će biti slab, zapadni, najniža temperatura biće četiri, a najviša dnevna devet stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za narednih sedam dana, do 20. januara, RHMZ prognozira da će u četvrtak biti pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, prvo na zapadu i jugozapadu, a u toku noći kiša.

U petak se očekuje oblačno vreme sa kišom, na višim planinama sa snegom, u toku noći ka suboti, uz pad temperature, sneg i u nižim predelima.

U subotu će biti oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima uz stvaranje snežnog pokrivača.

U nedelju se očekuje postepeni prestanak padavina, zatim, suvo i veoma hladno vreme, ujutru sa umerenim i jakim mrazem i maksimalnom temperaturom u većini mesta ispod nule.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track