PROFESORU PRESEO ORDEN: Obili im auto dok su bili na prijemu kod predsednika
Foto: N1 Ps

Maler

PROFESORU PRESEO ORDEN: Obili im auto dok su bili na prijemu kod predsednika

Društvo -
Dok je Slavomir Gvozdenović bio na prijemu na Andrićevom vencu, u garaži u Pionirskom parku obijen mu je automobil, kojim je došao s delegacijom Srba iz Rumunije

BEOGRAD - Slavomiru Gvozdenoviću, profesoru na Univerzitetu u Temišvaru i poslaniku u parlamentu Rumunije, presela je dodela ordena povodom Dana državnosti koji je u Predsedništvu na Andrićevom vencu dobio od šefa države Tomislava Nikolića.Dok je bio na prijemu na Andrićevom vencu, u garaži u Pionirskom parku obijen mu je automobil, kojim je došao s delegacijom Srba iz Rumunije.

- Videli smo da tu postoji video-nadzor, mislili smo da je sve to u redu. Ostavili smo kameru, stativ i tašne u gepeku i kad smo se vratili, sve je nestalo. Obili su nam kola. Bruka. Sama činjenica da se to desilo u srcu Beograda, ispred toliko policije, to mi je neobjašnjivo - rekao je za N1 novinar iz Rumunije Rajko Kornea i dodao:- Zanimljivo, lopovi su ukrali sve osim ordena.„Parking servis“ je naveo za N1 da imaju samo kamere koje pokrivaju ulaze i izlaze na pojedinim objektima i da će video-nadzor u ovoj garaži biti uveden 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track