Najnovije vesti

AKO PUTUJETE ZA PRAZNIKE, IMAJTE STRPLJENJA: Pojačan saobraćaj širom Srbije, gužve na granicama
Foto: Fonet

Stanje na putevima

AKO PUTUJETE ZA PRAZNIKE, IMAJTE STRPLJENJA: Pojačan saobraćaj širom Srbije, gužve na granicama

Društvo

Saobraćaj u Srbiji je pojačanog intenziteta i u nižim predelima se odvija po uglavnom suvim kolovozima i uz dobru prohodnost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj će biti pojačan i na graničnim prelazima, a najopterećeniji su Horgoš sa Madjarskom, Batrovci, sa Hrvatskom, a veći broj vozila očekuje se i na graničnim prelazima sa Makedonijom, BIH, Crnom Gorom i Rumunijom.

U slučaju promene i dužeg zadržavanja na pojedinim, vozačima se savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza. Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i često promeljivo.

Nastavljaju se radovi i na deonici Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Na Starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi Obrenovački put.

Radovi na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, na deonici Niš (Severni bulevar) - Niš (Trupale) trajaće do 18. januara 2017. godine.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...