NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u 3 saobraćajke, mladić izboden nožem na Dorćolu
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 136 puta

NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u 3 saobraćajke, mladić izboden nožem na Dorćolu

Beograd -

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojoj su tri osobe lakše povređene, a jedan muškarac je zadobio plitku povredu nožem, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19:10 sati u Ulici 22. oktobra kod broja 27B u Zemunu lakše povrede zadobila je 28-godišnja ženska osoba i prevezena u Urgentni centar.

Na Ibarskoj magistrali u blizini Jablaničke ulice u 19:43 sati povređen je 62-godišnji muškarac u svojstvu pešaka i, takođe, prebačen u Urgentni centar.

U 22:49 sati u Ulici Patrijarha Joanikija kod Mesne zajednice povređena je 22-godišnja ženska osoba i potom prevezena u Urgentni centar.

Povredu grudnog koša oštrim predmetom zadobio je 21-godišnji miškarac u Ulici Mike Alasa kod broja 9, u 04:15 sati, nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 136 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, pri čemu su pozivi zbog visoke temperature ponovo dosta zauzimali liniju na broju 194, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, juče je Hitna pomoć imala 178 intervencija od čega 54 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track