NIJE JEO 6 DANA PA ZAVRŠIO NA VMA: Ne mogu da jedem kad znam da su mi DECA GLADNA
Foto: Twitter

Potresno

NIJE JEO 6 DANA PA ZAVRŠIO NA VMA: Ne mogu da jedem kad znam da su mi DECA GLADNA

Društvo -

Nenad Dimitrijević (33) iz Ritopeka u opštini Grocka zbog siromaštva nije jeo šest dana, zbog čega je morao da bude prebačen na VMA. Nenad je nezaposlen, u kući živi sa suprugom, takođe nezaposlenom, majkom i dva mala sina od tri i godinu i po dana. Otac mu je umro pre tri meseca.

Porodica Dimitrijević živi u velikom siromaštvu, a nedavno im je bila isključena struja na koju se greju, jer je put do njihove kućed nepristupačan, i zato je teško da se dovuku drva. Na sreću, dobre komšije su pomogle i platile dug od 60.000 dinara.

Komšije ga hvale, veruju da će svima koji mu pomognu u ovoj teškoj situaciji, vratiti radom, ako već ne može novcem, i pozivaju da se ovoj nesrećnoj porodici pomogne.

– Nenad radi kao moler, dobar je čovek i moj prvi komšija. Taj dan kad su ga odvezli na VMA, ljudi se krstili kako je izdržao, samo što mu se creva nisu zavezala. Primio je 5-6 infuzija i na svoju inicijativu otišao kući – priča njegov prvi komšija.

– Ne treba mi novac, šta će mi, novac samo kvari ljude. meni i mojoj porodici samo hrana treba i namirnice da preživimo. Danima ne jedem zbog njih, sve kažem “Nema veze, sutra ću ja jesti, nek ima njima” i tako sam završio na VMAJa ni ne mogu da jedem kad znam da oni nemaju. Tako sam i otišao već prvo veče iz bolnice. Jeste meni tamo bilo lepo, toplo, oni meni daju hranu, al kad znam da su mi deca gladna, ne mogu ništa da pojedem – rekao je Nenad za Telegraf.rs.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: POGLEDAJTE BONUS VIDEO: POTRESNO: Bez zimske odeće i dovoljno hrane, ovako izgleda život migranata na -10!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja