Super metoda za stabilan kućni budžet – kako da rasterećeni dočekate kraj meseca!
Foto: Promo

Super metoda za stabilan kućni budžet – kako da rasterećeni dočekate kraj meseca!

Društvo -

Podvlačenje crte na kraju meseca ne mora uvek da se svodi na razmišljanje kako da platimo ili odložimo dospele obaveze, a da želja da nešto i uštedimo ostane neostvariva

Čini se da, kako vreme prolazi život postaje skuplji, a prohtevi veći. U moru obaveza koje sa sobom nosi izdržavanje porodice i školovanje dece, ne mogu a da nas ne zaobiđu neočekivane popravke u kući, troškovi za garderobu, neplanirana prekoračenja kućnog budžeta, a na bankovnom računu mnogo više rashoda nego prihoda.

Uz sve to, na listi prioriteta velikim slovima naglašeni i dalje stoje rokovi za otplatu kredita, podsetnik za dozvoljeni minus, rate za dečiju ekskurziju… Onda se zapitamo - kako pregurati mesec? Kada ćemo pored plaćanja rata i kamata moći sebe da počastimo nekom sitnicom?

Srećom rešenje postoji - i to jedno super rešenje! Manja kamata, a samim tim i manja rata. Kako?

Sve što Vam treba je Sberbank Super kredit za refinansiranje kojim ćete smanjiti kamatu i do 3 puta i tim potezom značajno sniziti mesečnu ratu kredita. Dakle, Sberbank Srbija Vam je pružila mogućnost da sve postojeće obaveze refinansirate i objedinite u jednu, sa značajno nižom ratom. Tako ćete sniziti troškove, oporaviti svoj kućni budžet, sigurnije planirati i organizovati finansije. Ko zna, možda ovog leta otputujete i na neku egzotičnu destinaciju!

Osim toga, na raspolaganju vam je i specijalna ponuda koja važi do 11. juna - ukoliko se prijavite online OVDE, Super kredit postaje još povoljniji zato što je trošak obrade kredita 0%.

Advertisement

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track