GUŽVE NA BATROVCIMA i HORGOŠU, ČEKA SE DVA SATA: U Hrvatsku i Mađarsku putujte preko manjih graničnih prelaza
Foto: Čitalac Kurira

veliki redovi na granici

GUŽVE NA BATROVCIMA i HORGOŠU, ČEKA SE DVA SATA: U Hrvatsku i Mađarsku putujte preko manjih graničnih prelaza

Društvo -

BEOGRAD - Auto moto savez Srbije saopštio je da putnička vozila danas na prelazima Horgoš sa Mađarskom i Batrovci sa Hrvatskom čekaju oko dva sata da napuste Srbiju i apelovao na vozače da koriste manje prelaze.

Na Horgošu, na ulazu u Srbiju putnička vozila čekaju oko sat vremena dok se na Batrovcima saobraćaj "postepeno pojačava", naveo je AMSS. Na graničnom prelazu Šid sa Hrvatskom, na ulaz u Srbiju putnička vozila čekaju oko sat, dodaje se u saopštenju.

AMSS je naveo i da se očekuje pojačan protok vozila i na manjim graničnim prelazima Bački Vinogradi, Djala, Bajmok i Hogoš II sa Madjarskom koji su otvoreni od 7. do 19.00 sati.

Granični prelazi Kelebija i Bački breg rade 24 sata i na njima se trenutno čeka oko pola sata, naveo je AMSS. Vozačima je preporučeno korišćenje alternativnih prelaza Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin sa Hrvatskom.

Ka Crnoj Gori na graničnom prelazu Gostun zadržavanja trenutno iznose 45 minuta, a u satima pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje da putuju preko prelaza Jabuka i Mehov Krš.

Na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom čeka se od pola sata do 45 minuta, a slična situacija očekuje se na prelazu Preševo sa Makedonijom. AMSS je dodao i da je saobraćaj pojačan i pirom Srbije da se na naplatnim rampama Stara

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) GUŽVA ZA MEDALJU: Kolona vozila na Horgošu u nedogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track