Čekanja na granicama i do dva sata

Letnje gužve

Čekanja na granicama i do dva sata

Društvo -
Za sve oni koji se upute prema Crnoj Gori važna je informacija da se radi na sanaciji dva nadvožnjaka na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca zbog čega se vozila preusmerevaju kroz sam grad, a mogući su kraći zastoji

BEOGRAD - Saobraćaj je na najfrekventnijim putnim pravcima danas pojačan, kao i na graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom i Makedonijom gde su zadržavanja od 45 do dva sata.

Za sve oni koji se upute prema Crnoj Gori važna je informacija da se radi na sanaciji dva nadvožnjaka na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca, zbog čega se vozila preusmerevaju kroz sam grad, a mogući su kraći zastoji.

AMSS napominje da će ti radovi biti aktuelni u naredna dva meseca.Zbog radova na rehabilitaciji mosta Gazela saobraćaj će biti potpuno obustavljen u oba smera od večeras u 22 sata do 10 časova ujutru, zbog čega će tranzitni saobraćaj tokom tih 12 sati biti preusmerevan na obilaznicu oko Beograda od Bubanj potoka do Dobanovačke, odnosno Batajničke petlje i obrnuto.

Lokalni saobraćaj u Beogradu obavljaće se svim ostalim mostovima preko reke Save.Do 2. jula biće aktuelni i radovi na priključku nove petlje Kovilj zbog čega je onemogućeno iskkucenje sa autoputa iz pravca Novog Sada za Kovilj, kao i uključenje iz Kovilja na autoput za Beograd.

Isključenje iz pravca Beograda prema Kovilju je u funkciji.Prema podacima operativnog centra MUP-a, na putevima u Srbiji prethodnog dana je evidenitirana 121 saobraćajna negzoda u kojoj je 74 lica povređeno, a dve osobe su izgubile život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track