Najnovije vesti

VOZAČI, POLICIJA VAS GLEDA  I UOČI TURISTIČKE SEZONE: U planu aktivacija kamera na još 3 najfrekventnija granična prelaza Horgoš, Preševo i Gradina!
Foto: MUP

lep dan za vožnju, Saobraćaj bez vanrednih zastoja

VOZAČI, POLICIJA VAS GLEDA I UOČI TURISTIČKE SEZONE: U planu aktivacija kamera na još 3 najfrekventnija granična prelaza Horgoš, Preševo i Gradina!

Društvo

BEOGRAD - Saobraćaj se u Srbiji odvija bez vanrednih zastoja i uz dobru prohodnost puteva ali će povremeni pljuskovi tokom dana usloviti vožnju po mokrim kolovozima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta.

 

U saradnji AMSS i Ministarstva unutrašnih poslova postavljene su dve veb kamere na portalu AMSS koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom.

 

U planu je aktivacija kamera na još tri najfrekventnija granična prelaza - Horgoš, Preševo i Gradina uoči turističke sezone. Prikaz trenutnog stanja na graničnom prelazu Batrovci uskoro će biti dostupan i svim korisnicima aplikacije AMSS-a koja je namenjena za mobilne uredjaje.

 

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: MUP)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Reporteri Kurira sa presretačima

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...