VOZAČI, POLICIJA VAS GLEDA  I UOČI TURISTIČKE SEZONE: U planu aktivacija kamera na još 3 najfrekventnija granična prelaza Horgoš, Preševo i Gradina!
Foto: MUP

lep dan za vožnju, Saobraćaj bez vanrednih zastoja

VOZAČI, POLICIJA VAS GLEDA I UOČI TURISTIČKE SEZONE: U planu aktivacija kamera na još 3 najfrekventnija granična prelaza Horgoš, Preševo i Gradina!

Društvo -

BEOGRAD - Saobraćaj se u Srbiji odvija bez vanrednih zastoja i uz dobru prohodnost puteva ali će povremeni pljuskovi tokom dana usloviti vožnju po mokrim kolovozima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta.

U saradnji AMSS i Ministarstva unutrašnih poslova postavljene su dve veb kamere na portalu AMSS koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom.

U planu je aktivacija kamera na još tri najfrekventnija granična prelaza - Horgoš, Preševo i Gradina uoči turističke sezone. Prikaz trenutnog stanja na graničnom prelazu Batrovci uskoro će biti dostupan i svim korisnicima aplikacije AMSS-a koja je namenjena za mobilne uredjaje.

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

(Kurir.rs/Beta/Foto: MUP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Reporteri Kurira sa presretačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track