VIDELA JE DA JE JAČA OD MENE PA SE IŽIVLJAVALA: Ovako je devojčica koju je tukla tinejdžerka u Žarkovu opisala svoju traumu
Foto: Printscreen

jezivo ponašanje mladih

VIDELA JE DA JE JAČA OD MENE PA SE IŽIVLJAVALA: Ovako je devojčica koju je tukla tinejdžerka u Žarkovu opisala svoju traumu

Društvo -

"Napala me je jer je videla da je jača od mene jer je starija. Pomislila je hajde da se iživljavam onda malo."

Ovako je svojim prijateljima prepričala užasan incident devojčica M. M. (13), koju je u beogradskom naselju Žarkovo, brutalno pretukla tinejdžerka M. G. Snimak ovog incidenta ubrzo je osvanuo na internetu i počeo da kruži društvenim mrežama.

Uznemiravajući snimak na kojem se vidi kako jedna tinejdžerka tuče drugu pre dva dana pojavio se na „jutjubu“. Kako se na snimku može videti, starija devojka brutalno udara trinaestogodišnju devojčicu koja pokušava da se odbrani rečima i da ode, dok njihovi vršnjaci stoje okolo i snimaju ovaj užasavajući događaj!

Snimak je nastao prošle srede oko 19 sati na terenima iza Osnovne škole „Ljuba Nenadović“ u Žarkovu.

Napadačica M. G. (16), učenica prvog razreda Hemijsko prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu, otišla je u večernjim satiam prošle srede do osmoletke koju pohađa M. M. (13) i napala je na terenima u prisustvu mnoge dece.

- Šta nećeš? Ustani gore! Ostavi taj telefon! - vikala je starija devojčica na mlađu dok je ova ležala na podu i pokušavala da je urazumi govoreći joj: „Pusti me“.

Kako su nam ispričali đaci iz Hemijske škole, u pitanju je problematična devojka.

- Njeni su roditelji razvedeni i oduvek je bila agresivna. Problematična je bila još u osnovnoj školi - kažu poznanici nasilne devojke.

Napadnuta M. M. prijateljicama je, navodno, ispričala da ne postoji razlog za ovaj napad, kao i da ju je srednjoškolka uradila to „iz hira“.

- Napala me je jer je videla da je jača od mene jer je starija, u smislu hajde da se iživljavam onda malo - ispričala je M. M. svojoj drugarici.

M. M, nikome nije prijavila incident sve dok se nije pojavio snimak.

Nastavila je da dolazi na časove, sve do pre nekoliko dana kada je ova stravična scena počela da kruži društvenim mrežama.

- Imala je otisak od udarca na licu, ali ko god da je pitao šta joj je to, odgovorila bi da je pala. Nije prijavila to ni razrednom starešini niti je rekla majci. Tek pre dva dana smo otkrili šta je u pitanju i od tada devojčica ne ide na nastavu - kažu u OŠ „Ljuba Nenadović“.

Devojčica koja je tukla mlađu maloletnicu pokušala je, kako saznaje Kurir, da sebi oduzme život nakon što se u javnosti pojavio snimak napada.

Ona je popila lekove, isekla vene i zatim stala na ivicu terase na trećem spratu gde živi sa majkom. Kako su nam ispričali stanari zgrade, ona majku nije želela da pusti u stan i pretila je da će skočiti ukoliko ona razvali vrata.

Na licu mesta bili su i policija, Hitna pomoć i vatrogasci, a tinejdžerka je odustala od samopovređivanja tek nakon razgovora sa policijom.

Ovu stravičnu scenu, koja se u večernjim satima odigrava na terenu, snimala su prisutna deca, koja su se tek kada je situacija izmakla kontroli, umešala i pokušala da smire nasilnu devojčicu. Deca koja su snimala i posmatrala celu scenu, pokušavala su rečima da urazume nasilnicu, ali kako su primetili da se ona još više osilila, prišli su i prekinuli snimak kako bi intervenisali. Međutim, tek kad je stvar izmakla kontroli, a nesrećna devojčica završila u modricama i povredama.

(Kurir.rs/Blic/Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track