POSLEDICE OPASNOG KULTA NXIVM: Indija Oksenberg nema pojma da je žigosana incijalima sektaša
Foto: EPA

Užas

POSLEDICE OPASNOG KULTA NXIVM: Indija Oksenberg nema pojma da je žigosana incijalima sektaša

Društvo -

Indija Oksenberg, ćerka glumice Katarine Oksenberg i unuka Jelisavete Karađorđević, žigosana je u predelu genitalija inicijalima Kita Renijera, uhapšenog vođe ozloglašenog kulta NXIVM, ali nije svesna značenja ovog jezivog čina.

- Bila sam užasnuta! Kad kao majka vidim njenu divnu kožu, prelepo telo koje sam pokušala da odgajim u nadi da mu nikad niko neće nauditi, a onda neki čovek to žigoše, šta učiniti?! Kad sam Indiju pitala: "Da li si svesna čime su te žigosali?", ona mi je odgovorila: "Nekim latinskim simbolom." Vrlo je moguće da joj je rečeno da je reč o nekom simbolu na latinskom, jer mnogo devojaka nije ni znalo da je reč o njegovim inicijalima - kaže Katarina Oksenberg za američke medije i dodaje da joj je ćerka rekla kako je to "za jačanje karaktera".

Princeza Jelisaveta Karađorđević kaže za Kurir da je zbog ove sekte situacija i dalje kompleksna.

- Indija napreduje sa životom. Ona razume ljude koji joj pomažu. Razume našu borbu i voli nas sve. Ponosna sam kako se ophodi u situaciji. Ona sada traži mir i privatnost, a kad dođe vreme za to, ispričaće sve - kaže princeza Jelisaveta.

Kurir.rs/S. Slamnig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja