DOSTA JE BILO PUKOG PREŽIVLJAVANJA: Evo kako da konačno sredite kućni budžet!
Foto: Promo

DOSTA JE BILO PUKOG PREŽIVLJAVANJA: Evo kako da konačno sredite kućni budžet!

Društvo -

Srpska svakodnevica manje više je ista za gotovo svakoga - odlazak na posao, jurnjava kući, gužva u gradskom prevozu, bes jer vam je prazan autobus opet otišao ispred nosa i sada ćete čekati još pola sata i to ako uspete da se “ugurate” u sledeći, dok ste po stoti put sve bliže opciji “za” kada je u pitanju kupovina automobila.

Umesto u oazu mira, prosečan muškarac vraća se u dom u kojem neće leći da odmori od posla, već da sam popravi, napravi, izmisli šta treba po kući, jer nema novca da plaća majstore. Isto je i sa prosečnom ženom - retko koja nakon posla odlazi kod frizera i manikira, već pravac kući gde obavlja deset funkcija, od kuvarice i čistačice, do vaspitačice i medicinske sestre svojoj deci.

Ono malo vremena što im ostane pred spavanje, prosečni parovi u Srbiji provedu razmišljajući kako do prvog, a da pritom obezbede sve što je potrebno, ne za luksuzan, već za normalan život. A ujutro - opet isto. Uz gomilu pristiglih računa za naplatu, opet u autobus, razmišljanje i brigu. Opet sve ispočetka

Kako da izađete iz začaranog kruga i priuštite porodici ono što im je potrebno ili za čime čeznu već duže vreme? Kako da priuštite sebi ono što bi vam olakšalo život?

Rešenje je u najpovoljnijem keš kreditu, koji može da vam bude pred odobren za svega 15 minuta!

Ako vam treba veća suma novca da isplivate iz mučne finansijske svakodnevice, tu su dugoročni keš krediti do 15.000 evra, a pritom nema žurbe i stresa oko vraćanja jer period otplate moze biti i do 120 meseci. Ukoliko bi vašu situaciju “sredilo” do 3.000 evra, tu su kratkoročni keš krediti u iznosu do 350.000 dinara, koje možete da vratite već za 12 meseci!

Da biste što više umanjili troškove, opredelite se za kredit bez troškova obrade, a ako naiđete na banku koja nudi i da sami odaberete da li će kamatna stopa biti promenljiva ili fiksna u prvih 60 meseci otplate i da je u pitanju kredit bez definisane namene, pronašli ste idealnu opciju!

Ako se sada pitate gde to ima - odgovor je Vojvođanska banka, i to specijalna jesenja ponuda! Ovu priliku možete da iskoristite do 31. oktobra, bez obzira da li ste već klijent Vojvođanske banke ili ćete tek prebaciti svoja primanja ovde.

Iskoristite ovu ograničenu ponudu i obezbedite sebi novac za sve što vam nedostaje!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track