BUVLJAK USRED ŠKOLE: Paprike i zimnicu 20 godina prodaju u školi, a nađu se i garderoba, zlato...
Foto: Zorana Jevtić

Direktorka OŠ "Banović Strahinja" Tatjana Vasović

BUVLJAK USRED ŠKOLE: Paprike i zimnicu 20 godina prodaju u školi, a nađu se i garderoba, zlato...

Društvo -

Tatjana Vasović Novosel, direktorka OŠ "Banović Strahinja" na Banovom brdu, nakon teksta koji je objavljen u Kuriru potvrđuje da se već 20 godina u školi prodaje razna roba i smatra da je škola grubo okarakterisana kao buvljak, a ne škola na glasu.

foto: Kurir

Podsetimo, naš izvor zaposlen u pomenutoj školi poslao nam je fotografije, a i ispričao da se jednom nedeljno u prostorijama škole prodaje hrana iz Mađarske, hemija, kao i zlato, srebro, garderoba, tašne i cipele.

- Istina je da se u školi povremeno organizuju sindikalne prodaje razne robe, od zimnice do garderobe, ali i prodaja knjiga putem administrativne zabrane. Istina je da takav vid prodaje postoji već duže od dvadeset godina i da je to bila praksa i u vreme prethodnih direktora. Akcenat teksta je na direktoru škole, na njegovom bezobrazluku, na mobingu itd. Naravno, ovo je godina reizbora i treba ukaljati sve ono dobro što je direktorka škole uradila u prethodne četiri godine. Kada nema valjanih argumenata, naširoko se priča o siru i kobasicama - navela je Vasović Novosel.

Kurir.rs/ M. B/ Foto:.Zorana Jevtić.Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track