SLAVLJE ZA BOGDANA U IGRAONICI: Sin Olivera Ivanovića proslavio osmi rođendan!
Foto: Nemanja Nikolić

Svečano

SLAVLJE ZA BOGDANA U IGRAONICI: Sin Olivera Ivanovića proslavio osmi rođendan!

Društvo -

Bogdan Ivanović, sin mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda (SDP), proslavio je večeras osmi rođendan u jednoj igraonici na Dorćolu.

Goste je dočekala Bogdanova mama i Oliverova supruga Milena Ivanović Popović, a Bogdanu su društvo pravili brojni drugari i drugarice koji su uživali u igri i specijalnom programu koji je za tu priliku pripremljen.

foto: Nemanja Nikolić

U jednom trenutku pojavio se i zabavljač prerušen u velikog robota Optimusa Prajma iz serijala o Transformersima, kog su klinci oduševljeno prihvatili. Posle druženja sa robotom, Bogdana su obradovale i rođendanske torte, jedna čokoladna i druga specijalna, sa grbom Crvene zvezde, njegovog omiljenog fudbalskog kluba, na kojoj je bila i svećica u obliku broja osam.

foto: Nemanja Nikolić

Mali Bogdan je poželeo želju i ugasio svećicu, a ubrzo posle toga usledilo je još jedno veliko iznenađenje. U igraonicu je ušao Zvezdin as Vujadin Savić, kog su Bogdan i drugari dočekali kao pravog idola! Opkolili su Vujadina i nisu ga puštali dok nije podelio autograme i slikao se sa svima.

(Kurir / A. S. B.)

foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track