Najnovije vesti

MINISTAR U POSETI NOVOSADSKOJ POLICIJI Stefanović: Očekujem da zadate oštar i odlučan udarac narko-mafiji u Novom Sadu
Foto: MUP

Poseta

MINISTAR U POSETI NOVOSADSKOJ POLICIJI Stefanović: Očekujem da zadate oštar i odlučan udarac narko-mafiji u Novom Sadu

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.

- Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta.

Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zemlja bila bezbedna i sigurna  naglasio je Stefanović prilikom današnje posete Policijskoj upravi Novi Sad i novosadskom odredu Žandarmerije.

foto: MUP

Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.

- Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje. Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Republike Srbije ' rekao je Stefanović.

On je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...