DA LI ŽELITE DA POSTANETE SPECIJALAC: MUP raspisao konkurs, 15 najboljih kandidata postaće članovi SAJ
Foto: MUP Srbije

otvoreno za sve građane

DA LI ŽELITE DA POSTANETE SPECIJALAC: MUP raspisao konkurs, 15 najboljih kandidata postaće članovi SAJ

Društvo -

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo javni konkurs za pohađanje selekcione obuke za Specijalnu antiterorističku jedinicu (SAJ) na koji, po prvi put u 40 godina dugoj tradiciji postojanja jedinice, mogu da konkurišu građani Srbije koji nisu pripadnici MUP-a.

Konkurs je otvoren do 10. juna, a uslovi za prijem u ovu elitnu jedinicu podrazumevaju pozitivnu bezbednosnu proveru, kao i odgovarajuće psihofizičke sposobnosti.

Ukupno 15 najboljih kandidata koji prođu selekcionu obuku postaće deo te specijalne jedinice policije, saopštio je MUP.

Ilustracija
Ilustracijafoto: MUP Srbije

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije, koji su punoletni i nisu stariji od 24 godine, imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Beograda, završenu najmanje srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i nisu osuđivani.

Obrazac prijave i neophodnu dokumentaciju, koju je potrebno podneti uz prijavu, kao i sve druge informacije u vezi sa konkursom, zainteresovani kandidati mogu preuzeti sa sajta MUP-a, www.mup.gov.rs .

Prijave na konkurs se mogu podneti do ponedeljka, 10. juna, na adresu Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za LJudske resurse, Bulevar Zorana Đinđića 104, Novi Beograd sa naznakom - "Za javni konkurs za radno mesto 'specijalac'".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track