NIKADA NEĆU MOĆI DA ZABORAVIM! Prva izjava srpskog dečaka koga su izboli Albanci u Kosovskoj Mitrovici: Jedva čekam da idem kući iz bolnice (VIDEO)
Foto: printscreen/YT/Kosovo Online

iz bolničke postelje

NIKADA NEĆU MOĆI DA ZABORAVIM! Prva izjava srpskog dečaka koga su izboli Albanci u Kosovskoj Mitrovici: Jedva čekam da idem kući iz bolnice (VIDEO)

Društvo -

Kosovska policija poseduje snimke i radi na identifikaciji lica, koje je nožem u nedelju veče, nanelo povrede srpskom mladiću na glavnom ibarskom mostu u Kosovskoj Mitrovici. Od teških povreda zadobijenih u tom incidentu D.B. (17) se uspešno oporavlja u KBC u severnoj Mitrovici.

U bolesničkoj postelji i društvu oca Dejana, povređeni tinejdžer se nerado priseća detalja kada mu je život bio ugrožen.

- Sada je dobro, rane polako zarastaju i bolovi su sve slabiji, ali ono što se desilo ne mogu nikad da zaboravim. Jedva čekam da idem kući, kaže za Kosovo Online povređeni mladić.

Strašna vest, o ranjavanju svog sina, Dejana Bojkovića je zatekla na radnom mestu.

- Došli su komšija i sin, ali mi nisu rekli pravu istinu. Kada sam došao do bolnice i video ga bio sam prestravljen, ali zahvaljujući doktorima i svima koji su pružili pomoć sve se na kraju završilo dobro. Ipak, traume koje smo doživeli će ostati za ceo život, tihim glasom govori Dejan Bojković.

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti kaže za Kosovo Online da policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

- Radimo na tom slučaju, izvukli smo snimke sa sigurnosnih kamera na mostu, radimo na identifikaciji. Imamo opis celog slučaja, kako se to dogodilo, imamo izjave svedoka koji su bili na licu mesta i ostaje da vršimo pozitivnu identifikaciju počinioca i slučaj će biti rešen, kaže Hoti.

- Zdravstveno stanje povređenog mladića D.B. je stabilno i zadovoljavajuće. Svi vitalni parametri su uredni i nadamo se će sve proći bez ikakvih komplikacija. Za sada je stabilan hemodinamski i njegovo stanje ćemo pratiti i u narednom periodu, kaže za Kosovo Online dežurni hirurg u mitrovačkoj bolnici dr Ljubiša Milošević.

Sedamnaestogodišnji D.B povređen je u nedelju veče oko 18 sati kada je izboden nožem na glavnom ibarskom mostu, a Kosovska policija traga za napadačima.

Do incidenta je navodno došlo nakon kraćeg verbalnog sukoba grupe srpskih mladića sa grupom Albanaca koji su prešli most iz pravca Južne Mitrovice.

Mladići su se sukobili u blizini perionice sa leve strane mosta.

(Kurir.rs/Kosovo Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track