Najnovije vesti

OTKAZANI LETOVI ER SRBIJE ZA NJUJORK: Avion zbog renonta neće leteti od 24. septembra do 6. oktobra, evo ŠTA DA RADE PUTNICI!
Foto: Printscreen YT

redovno održavanje

OTKAZANI LETOVI ER SRBIJE ZA NJUJORK: Avion zbog renonta neće leteti od 24. septembra do 6. oktobra, evo ŠTA DA RADE PUTNICI!

Društvo

Kompanija "Er Srbija" je najavila da njen avion "erbas A-330", koji leti na liniji Beograd-Njujork-Beograd, neće leteti od 24. septembra do 6. oktobra zbog redovnog tehničkog održavanja.

Zbog toga će putnici sa četiri leta Beograd-Njujork-Beograd, biti prebačeni na letove drugih kompanija ili će im biti ponuđen povraćaj novca, saopštila je "Er Srbija".

 

Nacionalni avio-prevoznik navodi da uvek planira redovno tehničko održavanje na početku niske sezone, kada je u mreži manja potražnja i broj putnika.

Tehnički pregled radi se na dve godine u skladu sa industrijskim standardima i za njega su bila ponuđena dva termina.

 

"Er Srbija" se, kako se navodi, odlučila za period u kojem letelica ima manji broj letova i najmanji broj putnika na koje će te promene uticati.

 

Kako je navedeno, putnici su obavešteni o promenama, a za sve dodatne informacije na raspolaganju im je Kontakt centar kompanije (011 311 21 23 ili 0800 111 528).

 

Kurir/Tanjug

Foto YT

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...