Najnovije vesti

Mali Nikola: Jupi, ići ću na more!

Nikoli Nikoliću snovi postaju java

Mali Nikola: Jupi, ići ću na more!

Društvo
Zahvaljujući Kuriru, sedmogodišnji nadničar iz okoline Blaca će prvi put u životu s majkom i bratom uživati u grčkom letovalištu Nei Poriju

BLACE - Svaki dan je nova radost!- Jupi! Ići ću na more, kupaću se u slanoj vodi i sunčaću se. To nikada nisam radio. Jedva čekam da naučim da plivam - ushićen je bio mali Nikola kad mu je novinar Kurira saopštio da će krajem avgusta sa svojom mamom i bratom ići u Grčku na more.Zahvaljujući Kuriru, pomoć porodici Nikolić iz okoline Blaca neprestano stiže, a juče su Nikolići dobili i letovanje u Grčkoj. Našoj redakciji javio se Darko Obradović, vlasnik turističke agencije „Marlin“, koji je Nikolićima ponudio besplatno letovanje.- Imam kuću u Nei Poriju, tako da krajem avgusta deset dana Nikola, Milkica i njen drugi sin Stefan mogu da budu moji gosti. Takođe ću platiti sve troškove puta i vađenja pasoša, a i hrana će im biti obezbeđena - kaže Obradović.Nikolina majka ne može da veruje da će njena deca videti more.- Pa, znate li da oni nisu mrdnuli iz ovog sela? Ovde ne postoji ni reka, ni bazen... Našoj sreći nema kraja - kaže Milkica i dodaje da se ne može odužiti Kuriru.(M. Đ. - D. T.)

Nikolu je opština obradovala
Nikolu je opština obradovala

Mobilni na poklon!Reporter Kurira juče je Nikolu obradovao i mobilnim telefonom, koji je dobio na poklon od zaposlenih iz Kancelarije za mlade opštine Blace.

- Svaka podrška ovom vrednom a siromašnom detetu mnogo znači - rekao je koordinator ove kancelarije.

Majka Milkica kaže da im je to veliko olakšanje, jer dosad nisu mali ni fiksni telefon.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...