Očuvanje i zaštita porodice su najvažniji u borbi protiv bele kuge
Foto: Profimedia

Forum "Svetost materinstva" 7. i 8. novembra u Beogradu

Očuvanje i zaštita porodice su najvažniji u borbi protiv bele kuge

Društvo -

Najveći događaj posvećen porodici i deci Forum "Svetost materinstva", koji organizuje Karić fondacija sa najstarijim ruskim Humanitarnim fondom Sveti Andrej Prvozvani, biće održan u Beogradu 7. i 8. novembra.

Na svečanom otvaranju 7. novembra u 12 časova u Narodnom pozorištu govoriće Vladimir Jakunin, predsednik Nadzornog odbora Fondacije "Svetog Andreja Prvozvanog", Natalija Jakunina, predsedavajuća Nadzornog saveta programa "Svetost materinstva" i narodna poslanica Milanka Karić, počasna predsednica Karić fondacije.

Očekuje se da se prisutnima obrate i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, patrijarh Irinej, predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović, predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, zamenica predsedavajućeg Državne dume Savezne skupštine Ruske Federacije Olga Epifanova, predsednik Međunarodne organizacije za zaštitu porodice Brajan Braun, zamenik ministra rada i socijalne zaštite Belorusije Valerij Kovalkov, vikar patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila episkop istarski Serafim i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

foto: Promo

Drugog dana sedmog po redu Foruma "Svetost materinstva" u petak, 8.

novembra, biće održani okrugli stolovi na kojima će eminentni stručnjaci iz celog sveta razmatrati aktuelne teme zaštite i očuvanja porodice. Ulaz na sve panele koji će se od 9 do 16 časova odvijati u kongresnim salama hotela Moskva i Life Design je slobodan uz prethodnu akreditaciju na info pultu.

Karić fondacija je suogranizacijom Foruma nastavila da podržava i jača ideju očuvanja porodice, zaštite majčinstva, detinjstva i braka u borbi protiv jedne od najvećih pošasti današnjice - bele kuge.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track