POSLEDNJA FOTOGRAFIJA SLAĐANE (60) PRE MISTERIOZNOG NESTANKA U KANADI Nema je već 14 dana, traže je i helikopterima FOTO
Foto: Royal Canadian Mounted Police

prijatelji zabrinuti

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA SLAĐANE (60) PRE MISTERIOZNOG NESTANKA U KANADI Nema je već 14 dana, traže je i helikopterima FOTO

Društvo -

U potragu za Slađanom Petrović (60), koja je nestala u Jelounajfu u Kanadi pre 14 dana, uključeni su i helikopteri.

Podsetimo, Slađana je nestala poslednji put je viđena 26. decembra u samom centru grada. Tada joj se iznenada izgubio svaki trag. Već sutradan, 27. decembra, prijavljen je njen nestanak i počela je zvanična potraga za njom.

U potragu za Slađanom uključeni su i volonteri i policija, ali dosad nije nađen čak ni komad odeće koji bi mogao da pripada nestaloj Srpkinji.

- Zasad nemamo novih informacija o nestanku Petrovićeve, a svaka informacija nam je potrebna - ističu u policiji dodajući da su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

Policija je zamolila građane i za snimke s nadzornih kamera za 26. decembar u periodu od 15 časova do ponoći, kao i da prijave sve što im se učini sumnjivo u dvorištima ili parkovima.

Slađana Petrović je opisana kao belkinja, visine 170 centimetara, težine oko 117 kilograma, krupnije građe, braon kose i plavih očiju. Na sebi je imala plavu jaknu, crvenu majicu, ztamne pantalone i patike.

- Slađana Petrović je živela sama u centru grada. Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena - rečeno je na konferenciji za medije.

Njeni prijatelji tvrde da nije imala mnogo poznanika, kao i da je bila okružena dobrim i odanim ljudima.

- Ima prijatelje koji zaista brinu za nju. Voleli bismo da naglasimo da Slađana nikome ne bi naudila. Ona ima prepisanu terapiju i brinemo da li je na vreme uzela lekove - rekla je njena prijateljica, koja nije otkrila od čega žena boluje.

Njeni prijatelji su joj uputili poruku da je vole i da im mnogo nedostaje, kao i da se nadaju da je dobro.

(Kurir.rs/Cabin radio/ FOTO: Royal Canadian Mounted Police in Alberta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track