napravio spektakl!

NA KONJU SE VRATIO NA POSAO, A U FIJAKERU I UZ TRUBAČE ISPRAĆEN U PENZIJU! Uča iz Niša pokazao kako se ČUVA OBRAZ!

Društvo -

Miodrag Stanković Uča, jedan od lidera opozicije krajem devedesetih godina (SPO) prošlog veka danas je na spektakularan način otišao u penziju i to na fijakeru i uz trubače iz poznatog Bojnika. Njega su u status kako kaže, penzionera pripravnika, odvezli konji Lasta i Soko, a u fijakeru je bila i njegova supruga i petoro dece.

foto: Kurir/M.S.

Uča je dugo bio "na tapetu" rukovodstva Sportskog centra "Čair" iz Niša gde je radio s kojima se sudio oko povratka na posao jer je ranije dobio otkaz. Sud je presudio nakon tri godine u njegovu korist tako da je on prošle godine 15. marta takođe na konju stigao na posao.

foto: Kurir/M.S.

- Kako sam obećao da ću na konju da se vratim, tako sam obećao i da ću na fijakeru da odem u penziju. I sve sam ispunio. Pogotovu je danas značajan dan jer sam napunio 65 godina i 40 godina radnog staža. Moji sukobi sa rukovodstvom su sada iza mene jer sam postao penzioner pripravnik. Kako neki kažu, nije bitno kolika je penzija već je bitno da se što duže prima tako da mojim novopečenim kolegama predlažem život bez sekiracije - rekao je Miodrag Stanković Uča.

foto: Kurir/M.S.

Stanković je pre radnog odnosa u SC "Čair" radio dugo i kao učitelj u Osnovnoj školi "Vožd Karađerđe" u Nišu odakle je izveo veći broj generacija.

M.S. foto, video M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track