KURIR U FIRMI ZARAŽENOG: Kad sam čuo vest, ni sanjali nismo da je to naš šef!
Foto: Ana Paunković

Normalno rade

KURIR U FIRMI ZARAŽENOG: Kad sam čuo vest, ni sanjali nismo da je to naš šef!

Društvo -

Firma I. Đ. (43) juče je radila sasvim normalno i nije bilo neke panike među zaposlenima, a kako smo saznali od radnika, zasad se ne primenjuju nikakve posebne mere.

Kako su nam rekli, oni su odmah obavestili dom zdravlja, ali rečeno im je da zasad nije potrebno da preduzimaju neke posebne mere. Kažu, to ih je malo zbunilo, s obzirom na to kolika je pažnja pridata ovom virusu, ali su nastavili normalno da rade. Niko nije bolestan, nema straha, ali radnici su ipak međusobno u kontaktu jer je reč o maloj porodičnoj firmi. Kako smo saznali, imali su čak i proslavu povodom 8. marta, koja, naravno, nije prošla bez pozdrava i poljubaca.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Videli smo izjutra u medijima da se u Srbiji pojavio koronavirus, ali nisam ni sanjao da mi je to šef. Video sam ga pre više od deset dana, pozdravili smo se najnormalnije. Ne plašim se ipak - rekao je jedan od zaposlenih.

Jedan magacin ove firme postoji i u Jagodini. Kako su za Kurir nezvanično rekli zaposleni, I. Đ. nije bio poslednjih sedam dana na poslu, pa ga nisu ni videli, a kada su u pitanju mere zaštite, firmi će najverovatnije pokrajinski sekretarijat za zdravstvo dostaviti uputstva kojih bi trebalo da se pridržavaju.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja