VOZAČI, OPREZ: Smanjena vidljivost preko Rtnja i Ozrena
Foto: Beta/Dragan Gojić

PUTEVI SRBIJE

VOZAČI, OPREZ: Smanjena vidljivost preko Rtnja i Ozrena

Društvo -

Vidljivost je večeras povremeno smanjena na prevojima Čestobrodica, Babin Zub, Tresibaba, preko Rtnja i Ozrena, na 50 do 70 metara.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na putu Drenje-Jelakci-Grčak (Aleksandrovac - Jošanička Banja) zbog poprečenog kamiona, mesto Ploče, saobraćaj je trenutno u prekidu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom je na snazi na putnom pravcu (drž.put II A-175) Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona.

Auto-put E-75, na Batajničkoj petlji, u smeru od Novog Sada ka Beogradu, izmenjen je režim saobraćaja na vijaduktu - za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Petlja "Petlovo Brdo", do 16. decembra radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta, obustava saobraćaja na lokalnom putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).

Boljevci - Obrenovac - radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra na snazi je obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca auto-put E-763 (Miloš Veliki).

Na Obilaznici oko Beograda, do 16. decembra izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake u zoni petlje "Orlovača", za saobraćaj je zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale u smeru ka Ostružnici.

Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put "Miloš Veliki".

(Kurir.rs/Tanjug/Putevi Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track