VOZAČI, OPREZ! Putevi Srbije: Prilazi turističkim centrima prohodni
Foto: AP/Ilustracija

pomoć na drumu

VOZAČI, OPREZ! Putevi Srbije: Prilazi turističkim centrima prohodni

Društvo -

BEOGRAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je jutros da su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni, ali je ponovo savetovalo vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i da voze oprezno.

Na auto-putu E-70, granični prelaz Batrovci - Kuzmin, u toku su radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa su za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, i saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama.

Na deonici Boljevci - Obrenovac zbog radova na sanaciji kolovoza do 29. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja, a alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca auto-put E-763 (Miloš Veliki).

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozil, dodaje se u saopštenju "Puteva Srbije".

AMSS: Oblačno i maglovito, smanjena vidljivost

Vozače danas očekuje oblačno i maglovito jutro, a ponegde i slaba kiša, dok se vidljivost na pojedinim putevima, a posebno na onim koji prolaze pored rečnih tokova ili kanala, može spustiti i ispod stotinak metara, saopštio je Auto-moto savez Srbije, i zato upozorava vozače na oprez.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim rampama. Kako je saopštila Uprava granične policije RS, putnička vozila na ulazu u zemlju na Horgošu, Batrovcima i kod Šida čekaju 60 minuta. Na teretnim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track