WOLT I RAIFFEISEN BANKA PREDSTAVLJAJU 4 KORAKA NAJBRŽE i NAJSIGURNIJE KUPOVINE
Foto: Promo

WOLT I RAIFFEISEN BANKA PREDSTAVLJAJU 4 KORAKA NAJBRŽE i NAJSIGURNIJE KUPOVINE

Društvo -

U današnje vreme sve je više restorana koji svojim starim, ali i novim posetiocima hranu dostavljaju na kućni prag. I ne samo restorani i šalteri brze hrane, već i sve ostale uslužne grane i delatnosti koje žele da korisnicima ponude svoje proizvode: marketi, pekare, kafeterije, radnje sa poklonima – svi njihovi proizvodi mogu biti na vašim vratima za tili čas.

Osim dostave, plaćanje putem interneta je još jedan brz, lak i siguran način za obavljanje kupovine, jer se jedino tako skoro potpuno izbegava neposredni kontakt.

Ako se priči online kupovine doda akcija nagrađivanja, kao što je slučaj sa kompanijom Wolt i Raiffeisen bankom, u kojoj za svaku porudžbinu putem Wolt aplikacije korisnici koji plate karticom Raiffeisen banke dobijaju iznos dostave nazad na svoj Wolt račun- online poručivanje se nameće ne samo kao najbrži i najsigurniji način kupovine, već i najisplativiji.

Pomenuta akcija počinje 5. aprila i traje do 9. maja, a koje korake morate preći da biste i sami krenuli da praktikujete online vid kupovine saznajte u nastavku.

1 - PREUZMITE WOLT APLIKACIJU UKOLIKO VEĆ NISTE

Wolt aplikacija je jedna on najintuitivnijih aplikacija za poručivanje i dostavu hrane. Kroz nekoliko klikova ćete aktivirati svoju porudžbinu i alarmirati Wolt kurire, koje često viđamo po gradu sa velikim plavim torbama, da požure na željenu adresu. Svoju porudžbinu možete pratiti uživo putem aplikacije, a plaćanje izvršiti sigurno i brzo.

Ne gubite vreme na skrolovanje i pretraživanje restorana po internetu, već na Wolt aplikaciji uvek lako pregledajte kompletnu ponudu.

2 - PLAĆANJE IZVRŠITE KARTICOM

U trenutnoj situaciji preporučujemo da “usvojite” online plaćanje. Nemojte biti nepoverljivi prema ovakvom načinu plaćanja, jer plaćanje preko interneta koristi najsigurnije sisteme zaštite. To znači da je tehnologija za online plaćanje podjednako sigurna kao i tehnologija koja se koristi prilikom direktnog plaćanja karticom.

wolt
foto: Promo

3 - KORISTITE BESKONTAKNU DOSTAVU

Jedna od glavnih prednosti Wolt aplikacije je to što se porudžbina može pratiti od trenutka kada kuvar počne sa pripremom, pa sve dok vam kurir ne pozvoni na vrata. Vaša porudžbina ili topli ručak mogu biti na vašem stolu, a da se niste videli niti komunicirali ni sa jednom osobom.

4 – ISKORISTITE SVE POGODNOSTI I BONUSE ONLINE PORUČIVANJA

Usluga dostave omogućava minimalnu angažovanost i troši minimalno vremena, dok pruža maksimalnu efikasnost. Zbog velike ponude i povoljnih cena, često se desi da iznos online porudžbine preko Wolt aplikacije bude manji od iznosa koji bi korisnik potrošio u redovnoj offline kupovini. Česte su i saradnje u kojima korisnici mogu da uštede iznos za dostavu i iskoriste ga za narednu porudžbinu, baš kao što je slučaj sa trenutnom akcijom Raiffeisen banke i Wolt aplikacijom, zato vas pozivamo da je ne propustite.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja