Najnovije vesti

KOVID PACIJENT (55) IZ VRANJA PISAO MINISTRU LONČARU Evo kako je sastavio pismo pa poručio: Da ne zaboravim majstore za kiseonik
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

poštovani ministre...

KOVID PACIJENT (55) IZ VRANJA PISAO MINISTRU LONČARU Evo kako je sastavio pismo pa poručio: Da ne zaboravim majstore za kiseonik

Društvo

VRANJE - Na elektronsku adresu Zdravstvenog centra Vranje stiglo je pismo jednog od pacijenata upućeno ministru zdravlja, dr Zlatiboru Lončaru, koji se lečio u kovid bolnici ZC Vranje u periodu od 24. marta do 7. aprila ove koron.

Reč je o muškarcu od 55 godina čiji je identitet poznat rukovodstvu ZC Vranje.

KBC Banjica, doktori, lekari, bolnica, koronavirus, kovid
foto: Zorana Jevtić

Pismo prenosimo u celini, kako je i napisano:

"Poštovani Ministre,

Imam potrebu i želju da Vam se nakon 20-odnevne borbe sa KOVIDOM-19 obratim. Budući da sam bio žrtva ove opake bolesti, usled komplikacija, bio sam stacioniran na KOVID odeljenju u Vranju, tačnije na odeljenju Psihijatrije koja je trenutno KOVID-1 bolnica u Vranju.

Ovim putem želim da se javno zahvalim celokupnom osoblju ovog odeljenja, da iskažem zahvalnost i privilegiju koju sam imao s obzirom da sam se ovde lečio. Želim da se zahvalim celokupnom kolektivu, počev od spremača i servirki koje su danonoćno bile sa nama, održavale redovno higijenu i bez ikakvog kašnjenja donosile obroke, što je meni bilo jako važno s obzirom da sam dijabetičar.

Želim da pohvalim rad celokupnog medicinskog osoblja, najpre sestara koje su uvek u tačno vreme ordinirale terapiju, i pored velikog broja pacijenata, šalile se sa nama, i pomagale nam da prebrodimo te teške situacije. velika pohvala sledi i za lekare, koji su me obilazili, davali podršku, redovno davali savete, i uvek bili komunikativni i spremni da mi sve pojasne kako bih što pre osetio boljitak. Da ne zaboravim majstore koji su promenili na boce kiseonika, uvek na vreme i vodili računa da ne ostanem bez istog.

Na kraju želim da se zahvalim i pohvalim rad same uprave ZC Vranje, na čelu sa direktorkom dr Ljiljanom Antić, koju lično ne poznajem, ali ne verujem da bi posao mogao biti tako dobro organizovan bez direktora sa idejom i stavom.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...