RENATA (37) IZ SUBOTICE NESTALA PRE 4 DANA: Uspavala detence i izašla da majci kupi lekove, a onda joj se izgubio SVAKI TRAG
Foto: Facebook

porodica moli za pomoć

RENATA (37) IZ SUBOTICE NESTALA PRE 4 DANA: Uspavala detence i izašla da majci kupi lekove, a onda joj se izgubio SVAKI TRAG

Društvo -

Renata Šipoš (37) iz Subotice nestala je u utorak nakon što je otišla da kupi majci lekove.

Majka jednoipogodišnjeg dečaka tog dana se ponašala, kako navodi njen suprug Arpad, sasvim uobičajeno, rekavši mu pred izlazak iz kuće da žuri.

- Tog dana kad je otišla, žurila je, sin nam je zaspao, bilo je oko 12.30 sati. Htela je da krene, objasnila mi je da ide da podigne mami penziju i lekove i posle se nije vratila - priča Arpad.

Dodaje da je Renatin nestanak prijavio pre tri dana.

- Majka joj je nepokretna, šlogirana, ima stent i uzima puno lekova, a inače živi sa nama. Renata je odnela zdravstvenu knjižicu svoje majke i moju ličnu kartu da reši nešto za roditeljski dodatak. Sad je i njena majka u problemu jer ostaje bez lekova koji su joj hitni - napominje muž nestale Subotičanke.

Zvao ju je posle njenog odlaska, kako kaže, javila se na kratko, rekla da je otišla u drugu kuću koju ima tu u Subotici, da je tamo, da čisti nešto...

- To je bilo u utorak oko 20.30 sati. Posle toga joj je telefon bio isključen. Tamo su je komšije videle poslednji put pre tri dana. Išli smo sa inspektorom da je tražimo, ali ništa. Ona je psihički loše, lečila se od alkoholizma godinama, uzima i dalje lekove za to. Bojimo se da joj se nešto nije dogodilo. Tražimo neki znak da je dobro... Niko je nije video, svakog prijatelja sam pozvao, tražim je i ja, traži je policija... - očajan je suprug.

Arpad ističe da su bili u dobrim odnosima, a Renata je jedino pre mesec dana popila, osim toga, nisu imali nikakvih problema.

Renata je, navodi njen suprug, kad je odlazila od kuće na sebi imala belu majicu, crne pantalone i crne cipele, naočare za sunce, sivu sportsku torbu i jaknu.

Ukoliko ste je videli ili čuli nešto o Renati pozovite policiju ili njenog supruga na broj telefona 061/237-8256.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track